Post by restramnaiclovin on Feb 24, 2022 19:01:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg, Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg, Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla puan ▞▞▞
▞▞▞ Egg, Inc. 2022 version ▞▞▞
Harika bir oyundu. Zevk aldığımdan beri şirketi desteklemek için para harcadım. Ama sözleşmeler berbat. Neden bir bankaya gerçek dünya parasının 5 dolarını harcamam gerekiyor, ardından altın yumurtaların çoğunu yalnızca bir sözleşmeyi geçersiz kılmak için artırmalara harcamam gerekiyor? Hatta diğer oyuncularla dolu bir lobide veya tek başına sözleşmelerde tek başıma. Her gün öğütüyorum ve hala kazanamıyorum. "Projeksiyon", gereken maksimumun oldukça üzerinde ve ben hala sözleşmede başarısız oldum. Onun bel parası.
😂😂
Tıkırtı, bunu bir süre oynadıktan sonra kafanızı rahatsız edebilir.
Korkunç güncelleme. İnsanların stratejisini mahvetti. Kötü yuvarlandı. Geliştiricinin 7 öğenin değerini düşürme yanıtı, 100'lerce öğenin bu öğelere geri dönüştürüldüğünden, değeri birkaç yumurtayla artan son derece küçük bir yüzde dışında her bir eserin değerini düşürecek kadar etkili bir şekilde olduğundan bahsetmeyi ihmal ediyor. Diğerlerinin çoğunda değerde � azalma oldu. Bu bir hata değildi. Sadece onlara fazla değer verdiler. Ve şimdi müşteri ilişkilerini nasıl idare edeceğimi bilmiyorum.
.......D
Bu oyun çok eğlenceli ve tarzı Büyüleyici. kesinlikle en iyi yanı, bir destek almak istemediğiniz sürece asla bir reklam görmek zorunda kalmamanızdır. Hiç istenmeyen bir reklamla karşılaşmadım ve bir reklam izlediğimde buna değer. Ayrıca ikincil para birimini sadece oynayarak elde etmek kolaydır.
pek iyi K
2hata var 1. si türkce diliniz 2. si tavuklar da satılsın satılsın
Egg, Inc. Simülasyon hlob
dd
Çok Yönlü bir oyun
Eğlenceli bir oyun ama sunulan reklamlar çocuklar için uygun değil.
Bu oyun eğlenceli ve bağımlılık yapar. Tavuk çiftliğinizi kurun ve bir sonraki yeni yumurta dalgasını kovalayın.
iyi bir oyun
nerdeyse hiçbirşey yapmıyorsun
Evlər Coxlu Olsa Birdəki Yumurta Bidən Olsa Yaxşı Olar.
Çoğunlukla eğlenceli bir oyun. Zamanla biraz sıkıcı.
Egg, Inc. Simulacije rnc
Bu oyundan ve son zorluklardan gerçekten zevk alıyorum. Harika bir geçmiş zaman, harika sanat eseri.
Oynaması ücretsiz olan bir oyunda ücretli seçeneklere asla itiraz etmeme rağmen, para harcamanın dışındaki tek güvenilir altın yumurta kaynağını yok etmek, sürekli olarak kumbara almıyorsanız, oyuncunun ilerlemesini ciddi şekilde sınırlar. Bu oyuna para harcadım ve şimdi keşke yapmasaydım diyorum çünkü ilerleme büyük bir düşüş yaşadı.
İyi bir oyun akılsız ve uzaklaştığında kendi kendine sabır gerektiriyor, bilmediğin seviyeler senin elitlerin için normaldi. Bu oyun paraya mal olabilir. Bu parayı çekmek için bazı yönleri değiştirmeye devam ediyorlar
Sarıyo
Oyun harika küçük bir yerden 100.000 kişi gidiyor mantığa aykırı
Berbat
Maalesef bu kadar kasıyo kasıyo kasıyo
Editore guvenip yukledim ama hic begenmedim vakit kaybi
Çok sinir bozucu! 2 kişiyle birlikte bir kooperatifte oturdu. Hiçbir şey yapmadılar ve şimdi hedefi kaçıracağız. Başkalarının içeri girmesine izin vermek için onları tekmeleyemezsiniz. Yüzlerce jetonla orada oturup hiçbir şey yapmazlarsa ne anlamı var? GÜNCELLEME Zamanımız tükendiği için şimdi tekrar AYNI kooperatifi yapıyorum - diğerleriyle aynı anda orada bulundum - her ikisinin de 0'ı olan 24 jetonum var - bu botlar mı? Kendi başıma 150q yapamam! - artık kumbara boşa harcanan paranın anlamı yok
Her şey yolunda ama ona iki yıldız veriyorum çünkü bir Newegg ile yeni bir çiftlik yaptığımda, istediğim zaman önceki Çiftliğime geri dönemedim ve üzerinde çok zaman harcadım ve umarım bir gün oyunun yaratıcıları bunu yapabilir, böylece diğer Çiftliklerinize geri dönebilirsiniz.
Acilen Türkçe gelmeli ne olduğu belli değil
Genel olarak iyi, ancak ÇOK sinir bozucu bir sorun: Başarı ödülleri almaya çalışırken (çiftlikteki # tavuk), neredeyse sürekli olarak "Yumurtanızı yükseltebilirsiniz!" iletisi alıyorum. BUNU BİLİYORUM. Lütfen oyunculara belirli oyun içi bildirimleri devre dışı bırakma seçeneği verin.
Baya iyi o
İlk birkaç seviye atlamadan sonra daha çok "meh". Oyun içi şeyler satın almak veya ganimet damlaları karşılığında reklam izlemek isteseniz bile ilerleme delice yavaşlar ve oyunu, bir dahaki sefere esnemeniz gereken zamanı beklerken ara sıra kırmızı bir düğmeye dokunduğunuz yorucu bir angaryaya dönüştürür.
güzel çılgın
Eğlenceli, tek şikayetim, oyunun sonunda eserleri yükseltmenin kelimenin tam anlamıyla yüzlerce dolara mal olması. Oyunun sonunu deneyimlemek ve hepsinin ne yaptığını öğrenmek istiyorsanız, mutlak bir FORTUNE kazanmaya hazırlanın! Bazıları yükseltme başına on binlerce altın yumurtaya mal oluyor ve bir sonraki seviyeye geçmek için 3 tanesine ihtiyacınız var, 54000 altın yumurta 20$'a mal oluyor, kumbara bunu biraz daha yönetilebilir hale getiriyor, ancak bu oyunun maliyeti sadece biraz çok fazla.
Oyunu sev. Tek sorun, bir kalemi yeniden yaptırdığınızda, paranızın yarısını veya daha fazlasını kullanmanız gerekir. Ama evet, bu oyunu şiddetle tavsiye ederim. 👌
Egg, Inc. Симулације ouq
LÜTFEN TÜRK DİLİ LÜTFEN
Grafikleri beğenilen güzel hoş şeyler
Oyun güzel ama bir yerden sonra ilerleyemiyoruz her şey çok pahalı
Anlamsızca yapıyor.
Beyler oyunu amacini anlamadim nedir? Oyunun amacı nedir?
Can sıkıcı bir gemiyi doldurmaya başlıyor ama geri döndüğünüzde kayboluyor böcek zayıflıyor. Ve hala 2 ay sonra düzeltilmedi
Supermarket Mania Journey Strategiya whwm
Birkaç dakikalığına dışarı çıkmak istiyorsanız iyi bir zaman kaybı. Bununla birlikte, yumurtaları seviyelendirmek, her seferinde çiftliği sıfırdan yeniden başlatmanızı gerektirir ve bir sonraki seviyeye geçmek için her bir yükseltmeden geçmeniz gerekir. Bir süre sonra sıkıcı.