Post by restramnaiclovin on Feb 24, 2022 19:05:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Chef: Merge Explorer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Chef: Merge Explorer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Chef: Merge Explorer 2022 version ▞▞▞
zabavno in srčkano
Všeč mi je, kako enostavno in zabavno je učenje igranja igre. Všeč so mi tudi vse možnosti v njej.
Ta igra mi je všeč, vendar je TAKOOOOO POČASNA! In IZJEMNO zaostal! In tako močno zamrzne, da ga v bistvu ni mogoče igrati! Kot da bi poskušali igrati sodobno igro na starem prenosniku! Prosim, popravite to, hudiča, igram na note 10, tako da je to precej nov telefon, ki ne bi smel imeti težav z izvajanjem priložnostne mobilne igre, pa vendar se zdi, kot da igram na deset let starem telefonu!
Neverjetne igre minus zamrznitev
Ta aplikacija je na začetku res super, se morda zdi, da je ena tistih iger, ki so preprosto in v redu, a ko se lotite nje, je super! Do sedaj ni bilo nobenih težav in igranje je res zabavno!
dobro
Zabavna igra. Najboljša kuharska igra v zadnjem času.
Rjewis
zabavno moj tip igre
Obožujem to igro, vendar ne morem priti do mint Mountaina, ker ni dovolj gline za izdelavo cementa, da bi popravili most, in vse stranke prosijo za stvari, narejene z medom, ki jih jaz ne morem dobiti. Tako frustrirajoče! 5 zvezdic, če se to popravi
Zruši se in izgubi vse in podporo ne želi ali ne more storiti ničesar
pustolovski kuhar je najboljša igra
Ne bo odprto. Pravi posodabljanje predvajalnika in nato zahteva ponovni zagon
Gotovo je zabavno. Obtičal sem v snežnem mestu. Deluje, kot da bi morali biti tam ukazi, ki jih je treba izpolniti, da odklenejo mesta, in ima celo oblaček za serviranje na zemljevidu, vendar se zdi, da ni nobenih možnosti, da bi dejansko služili karkoli na dejanskem območju.Nekakšna zadrega.
Zaenkrat dobro x
कुंग फू कराटे: फाइट गेम कार्रवाई uomy
Ne dobiš tistega, za kar plačaš. Poskušal sem poiskati pomoč in vsak se je rešil. Ne zapravljajte svojega denarja
Igral vse 3 minute in videl, kar so videli vsi drugi. Negativno to je. V redu sem.
Zabavno je in oblikovali bomo. Malo zaostaja, vendar ni tako slabo
Ne morem dati niti prave ocene. Pravkar sem ga prenesla in nimam dovolj pšenice, da bi naredila drugo štruco kruha. Ampak tudi nimam možnosti, da bi zrasla več. Zaradi tega ne morem napredovati na drugo stopnjo. Zato sem ga izbrisal in ponovno prenesel, vendar piše, da je našel moje prejšnje podatke in mi ne daje izbire, ali naj ga obnovim ali ne. Torej ponovi. Kaj naj naredim?
zabaven način za ubijanje časa
Začelo se je šele danes zjutraj (18.12.21). Zaenkrat mi je všeč. odlična grafika. Zaposluje vas.
Pravkar sem namestil igro in se je dvakrat zaprla, preden sem sploh lahko začel igrati.
Igre precej zabavne. To je fantastična brezplačna igra, ne verjemite sovražnikom.
Nehal se je nalagati, potem ko sem znova zagnal za posodobitev predvajalnika. Pride do polovice in se ustavi. Tukaj ne vidim nobenih odgovorov na druge, zato mislim, da bi lahko našel drugo igro za igranje.
odličen ubijalec časa
Jao, hočem hrano
ta igra veliko zamrzne, ampak všeč je igra ok
Za vas je enostavno biti zasvojen. Odlična igra. Simpatični dizajni
Preveč hrošča, zaradi česar je res težko igrati in napredovati.
Slab
ljubka in zabavna igra
bolje bi bilo, če bi se prenehal izklopiti na 2 sekundi
želim si, da bi obstajal način za izklop samo glasbe, ne pa tudi zvoka
Torej, *res* želim tej igri dati 5☆. Je zabavno in zelo srčkano in ima veliko dela. VENDAR pa traja 5 minut za obnovitev ene redne energijske točke, 10 minut za energijsko točko dogodka, shranite pa lahko največ 90 točk. Ko eno dejanje običajno zahteva 5-20 energijskih točk (če želite na primer počistiti blok, morate očistiti večkrat in vsak zaporedni poskus čiščenja poveča stroške energije), je to le slabo uravnotežen energetski sistem. Prosim razvijalce, prilagodite stvari.
Na začetku pravzaprav dobro. Toda zdaj sem obtičal, ker potrebujem glino za nadaljnji napredek, vendar ni več gline za zbiranje.
Všeč mi je nova igra, ki ste jo pravkar izšli pred nekaj minutami. Prenesla sem jo in si jo ogledala in mi je všeč do zdaj. Niti še nisem prišel tako daleč v igri, vendar mislim, da če jo bom še naprej igral, jo bom sčasoma Svetujem ljudem, da se ji pridružijo in prenesejo, ni brezplačna, nič, kar morate plačati brezplačno, brezplačno igro, preverite ....
neverjetno kul igra! Hvala vam!
Posodobitev na mojo zadnjo oceno. Izbrisano je čakalo eno uro, da se naloži.....se ni naložilo. Škoda, da je izgledalo kot zabavna igra.
Po nekaj opravilih je povsem očitno, da je ta igra igra klikni in počakaj. Torej nima smisla nadaljevati, odstraniti.
odlično
Zaostajanje, ki me vrže ven.Izgleda tako dobra igra
Všeč mi je, da so zgodbe likov odlične, pripeljejo na naslednjo pustolovščino. To imam tudi na svojem iPhoneu.