Post by restramnaiclovin on Feb 24, 2022 19:08:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczone klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Całkiem przyjemna gierka. Dobrze spisuje się w przerwach w pracy i okazjonalnie w podróży. 😊.
Nawet fajna ta gra
Build a Bridge! Réflexion onea
Tak ogólnie gra w pożądku Ale są małe błędy😁
Super
👎👎👎.
Ta gra jest do bani pierwszy poziom był świetny Poziom 2 jest do bani, proszę naprawić tę grę, dałbym 5 serc iam, więc w tej grze !!!!!👿👎👎👎👎👎👎
Minha Casa - Sonhos de Design Casual nmr
Ja lubię dom, że to się maluję a to się buduje
Zrobiłbym 1 gwiazdkę, ale nie chciałem być niegrzeczny. Byłby to 5-gwiazdkowy, ale oczywiście okłamał mnie w reklamie. Reklama, którą dostałem, pokazała, że mogę zaprojektować nowoczesny dom za darmo, ale kiedy grasz w tę grę, musisz zrobić tę głupią, głupią rzecz, której nie lubię (w zasadzie cukierek), aby zaprojektować dom i to jest tak denerwujące, dlaczego miałbyś okłamywać mnie w ten sposób? I to nie tylko Ty, ale wszystkie aplikacje do projektowania domu to robią. Dlaczego nie mogę po prostu zaprojektować domu bez konieczności grania w mini grę. Ifykyk
To zabawne i relaksujące, czego potrzebuję, dziękuję
Uwielbiam tę grę, a animacja jest piękna, ale za każdym razem, gdy gram na winie, zawsze się zawiesza i staje się usterką, może być po prostu duża, ale czy możesz to naprawić, starałem się to znieść i próbowałem usunąć i ponowna instalacja, ale zawsze jest tak samo, nawet po aktualizacji. Uwielbiam tę grę, ale możesz ją naprawić.
do dupy jak przejdziesz 15vlv wykorzystuje wszystkie serduszki na ciągle przegrywasz
Na plus, że gra ma przepiękną grafikę. Ale niektóre poziomy są bardzo trudne do wyjścia, a w grze jest bardzo mało dostępu, szukach bonusów, co można zrobić, że się nudzia. Jeżeli będzie zdobędziesz 30 minut gry, do można będzie mieć ten cały czas na jednym poziomie. Naćkana reklamami.
Zbyt wiele reklam nagle.
W przeszłości uwielbiam tę grę, ale ostatnio wyświetlała zbyt wiele reklam, co jest tak irytujące
Wygląda na wszystkie inne gry, w które grałem. W każdym razie zagram i zobaczę, jak daleko mnie to zaprowadzi.
Gra jest spoko ale zdecydowanie nie jest dla tych, którzy nie chce zbijać rzeczy, które są za pieniądze 💰💸.Ja niestety należy do tych, którzy nie lubią ich zbijać, aby zapewnić taką pełną ocenę. Mam nadzieję, że pomogłam.
👎👎👎👎👎👎👎.
Nie polecam. Już na samym początku widać, że słaba grafika. Ale to nic w z zacinaniem się. Zacina się nawet na samym starcie i gdy wchodzę w tą grę poprstu oczy wypadaja. Ale gdy chcesz poprawićcie to może będzie 5. Dziękuję za uwagę do zobaczenia!
Działa zarówno w trybie offline, jak i online, jest tak zabawny i interesujący, że można również wybrać projekt
Mijn Huis - Design Dromen Casual games rch
夢想家居:裝飾我的小家 休閒 zlb
Podoba mi się koncepcja. Ale wybór kolorów jest zbyt mdły, przedmioty są zbyt podobne i zbyt drogie. A roślina, którą dostałeś w prezencie, jest droższa niż kanapa!? Wazon i niektóre bibeloty na stole są droższe niż obrazy. Nie ma sensu. Życie ładuje się zbyt wolno. 10-15 minut miałoby więcej sensu niż 30. I właśnie straciłem 90 gotówki w rundzie monet. Dotknąłem niewłaściwego miejsca na ekranie, gdy skończył się czas, i dokupiłem dodatkowe 30 sekund za 90 gotówki!!!! Nie potwierdzasz tego zakupu!? Czemu?? Zwrócić!!! To było zbyt drogie, jak na ilość monet, które dostałem w dodatkowe 30 sekund. Czy nie można też zaprosić znajomych bez przeszkadzania im na Messengerze? Chciałbym zobaczyć tę grę w Facebook Gameroom, więc mogę w nią grać na swoim komputerze.
Uwielbiam pomysł, jeśli ta gra. Ale sprawiasz, że poziomy są niemożliwe do ukończenia. Stałeś się skąpy, jeśli chodzi o nagrody, a także nagrody, które otrzymujesz za oglądanie filmów. Na początku otrzymywałem 90 dolców/gotówkę za obejrzenie 3 filmów, teraz muszę obejrzeć 5 filmów, aby dostać 55 dolców, co sprawia, że oszczędzanie na jeden mebel trwa wiecznie. Jeśli nie zmienisz gry z powrotem z nagrodami tak, jak była, będę zmuszony usunąć tę grę i zainspirować moich znajomych do tego samego, a także przestanę promować tę grę... Dziękuję
Uwielbiałem tę grę na poziomie 698, mój ekran utknął podczas ładowania na starcie w samochodzie, zostawił go na kilka godzin, ponieważ myślałem, że się aktualizuje, teraz został usunięty z mojego telefonu bez mojej winy... Byłem wypatroszony po tylu miesiącach grania, chce, żebym ponownie zainstalował aplikację, ale nie mam serca, aby znów zaczynać od pierwszego poziomu! Nie, dziękuję!! 😭.
Nudne
Gra jest świetna. Naprawdę lubię wyzwania. Na niektórych poziomach występują usterki, co jest naprawdę frustrujące. Tracisz ludzi i dopalacze i musisz ponownie grać na poziomie, tracąc mężczyznę i dopalacz. Powinieneś to naprawić. Muszę zaktualizować grę, ale obawiam się, że stracę miejsce, ludzi i dopalacze. Mówiąc o usterkach. 5 minut po napisaniu tego, poziom 1329 właśnie zrobił i teraz nie jest grywalny.
Ta gra jest w porządku, nie jest taka zła, ale naprawdę nienawidzę faktu, że musisz grać w grę (która jest zasadniczo taka sama jak Candy Crush), tylko po to, aby wybrać coś, co wejdzie do swojego wymarzonego domu. Będziesz grał około 5 minut gry Candy Crush tylko po to, aby umieścić 1 mebel w domu. Po pewnym czasie robi się nudno, więc nie polecam tej aplikacji.
Gra super
Moja ulubiona gra 😄... Każde wyzwanie mnie wzmacnia... Daje mi lepszą wersję siebie 😉 Tak bardzo kocham tę grę 🥰. .. Jestem obecnie na poziomie 860 😋
Gra jest dobra, ale za dużo reklam
Co łączy czas się ze ścinaniem.
Super gra polecam!!!😀
najgorsza gra w ktora gralam nie mozna robic nic po swojemu daje jedna gwiazdke
Nie pobiera mi pokoju... .
To dobra gra, ale polecam dodać więcej gier, a następnie możemy zarobić monety z tych gier, możemy kupować zwierzęta i wracać do domu, sprzątać dom. Polecam dodanie tych funkcji ogólnie jest to jedna z najlepszych gier, w jakie grałem
Najgorsza gra w historii !!! Zbyt wiele reklam. Reklamy są zbyt długie !!! Kiedy jesteś bliski ukończenia poziomu na wyższych poziomach, nie oferują już oglądania reklamy o 2 więcej ruchów. Aktualizacja jest gorsza, jest pies, który nie ma wyboru w zwierzakach domowych. Nie podoba mi się interakcja z psem. Jest kiepski. I tak jestem kotem. Zastanawiam się nad odinstalowaniem tej gry. Jest coraz gorzej, a nie lepiej.
Naprawdę się zawiodłem.... Zła gra... Nie instaluj... Nudne 😏😏😏😏 shaa!!!!.... 1 gwiazdka też nie zasługują na... Gra Faltu marka....