Post by restramnaiclovin on Feb 24, 2022 19:14:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Witch 3 Saga 2022 version ▞▞▞
Soru- 40660 şişe iksirim kaldı ve daha fazlasını almaya devam ediyorum. Bununla ne yapacağım çünkü ikinci seviyeyle işim bitti ve artık dekore etmeme izin vermiyor.
Oyunu beğendim ama sürekli donuyor ve ödüllerimi kaldırıyor. Bulunduğum yeri alabilmesi için onu silip yeniden kurmam gerekiyor, ancak ödüllerim yok. CAN SIKICI!
Neden btw oyuncuları için daha fazla meydan okuma yok. İlginç ve zorlayıcı değil.
anlatmak için oyuna geçtim 300 bir gün boyunca bir oyunsifirlanmis. 1.seviye olmuş. yok ya yemezler. puanm 1 oyunu da siliyorum.
Çok fazla şey oluyormuş gibi hissediyorum. Milyonlarca zorluk yaşanıyormuş gibi geliyor. Seviyeler arasında gerçekten yavaş oyun sağlar. Seviyeler arasında, gerçek seviyeleri oynamaktan daha fazla zaman harcamak için tüm çöplerin oynamasını beklerim. Ayrıca, oyun sırasında kazandığım altın külçelerine erişmek için ödeme yapmak zorunda kalma taraftarı değilim. Kazandıklarıma ek olarak daha fazla büyü veya ekstra altın külçeleri için para ödemeye fazlasıyla hazırım. Kazandıklarımı ödemek, para kapmak gibi geliyor.
Birçok seviyede çok fazla top yoktur. Örnek gibi. Seviye Çok Zor seviyede 15 top vardır. veya normal olarak sadece 20 top. Bu kadar çok topla lanet olası seviyeyi nasıl tamamlayacağım gibi? bu imkansız. bunda sevmediğim şey bu. Seviyeler bana bir seviyeyi tamamlamak için daha fazla top verirse oyuna 5 yıldız verirdim. Ama genel olarak iyi bir oyun.
Oyun cok guzel tavsiye ederim emegi gecenlerin ellerine saglık
Eğlenceli, zorlu. Seviyorum, meydan okumanın zorlaştığını seviyorum ama yine de kazanabilirsin. Favori oyunum.
Oyun hataya giriş yapmaya girişme menülere giremiyorum
tavsiye ediyorum
Biraz daha farlı ola bilir
👍
Oyunu seviyorum ama donuyor ve hata veriyor. Yüklemesi çok uzun sürüyor Bir veya iki atış uzaktayken donma nedeniyle kaç kez baştan başlamak zorunda kaldığımı bilmiyorum
Bubble Witch 3 Saga معمایی aab
Çok güzel bir oyun bayıldım artık bu oyunun hayranıyım
Bubble Witch 3 Saga Älypelit wkqp
Bu oyunu seviyorum! Beni zorluyor ve sonra ne olacağını asla bilmiyorum.
Güzel ancak reklamdan can verimiyo
Son güncelleme oyunu tamamen mahvetti, oyun artık yüklenmiyor bile. Lütfen düzelt.
Suuuperrrrrrr bir oyun tavsiye ederim
Daha fazla mezra, artı hediyeleri çoğaltıp daha eğlenceli hale biraz.Bazen sıkıcı oluyor bu oyun ya.
Oyun puanlarımı alışveriş yapmak için kullanmama izin vermiyor.
Artık iyce saçmaladın 10 hamle verip 70 hayaleti nasıl yukarı cikircam çok merak ediyorum az kalarak
Bubble Witch 3 Saga Hjernetrim shk
Güzel oyunu beğeniyorum
Süper bir oyun 👍
oyun nasıl dedin ama bulamadın oyun çok güzel diyiyorum
Kale direğinin orta seviye değişmesinden çok yoruldum. Güçlendiriciler asla aynı şekilde davranmazlar.. sanki daha fazla şey satmayı sinir bozucu hale getiriyorsunuz. 3500 seviyesindeyim, bu yüzden neden bahsettiğimi biliyorum. Şirketiniz tarafından yapılan her oyunu silme noktasına geldim.
Eğlenceli bir oyun oynamak için birkaç reklam izlemekten çekinmem. İlgi çekici olmak için yeterli etkileşime sahip, aşırı derecede karmaşık gereksinimler yoktur. Çocuklar için harika bir oyun yapmak için para gerekmez. Beklemek! Birkaç reklam çok yetişkindi! Çok bağımlılık yapıyor 😍 Ve yaratıcılar için 👏👏. Eşsiz bir büyülü dünya ve bu yüzden BUBBLY😂
Kesinlikle eğlenceli bir bulmaca oyunu ama nişan alma kolunun kontrolü kesinlikle iğrenç olduğu için sadece üç yıldız verebilir! Kontrolün çok kötü olmasından dolayı çok fazla şut kaçırdım. Gerçekten sinir bozucu oluyor. Bu küçük sorun giderilseydi 5 yıldızlı bir inceleme olurdu
Çok rahatlatıcı hızlı hareket ediyor.....küçük cadıyı ve tüm zorlukları seviyorum
😊😊
Merhaba geliştiriciler, neden sadece harika bir ev inşa etmek için çalıştığımı ve wifi'mi açtığım milisaniyede, evim yeniden yükledikten sonra çöktü, onu düzeltin plssss 20 Kasım'dan beri oynuyorum ve 12. bölümdeyim. tamam 😡😡😡😡😡😡😤😤😤😤🙂🙂🙂🤣🙃😠😠😠😠
Oyun çok iyi ama oyun içi çok fazla harcama içeriğinden bazıları bölüm çok zor.
Lütfen çok fazla 🦇 balonu tutmayın.
2 dig yıldızıer tlfona yüklenmemiş için kesmem lc 3 kullanan bunda yüklü oynuyorum lc 2 ye yüklen.onun dışında güzel oyun birde şu kumbara kendi kazangım altınları neden alamıyorum gercek para aktarabiliyorum bu tam bir sacmalık
Oyun bağımlılık yapıcı ve eğlenceli...Ta ki balon renklerini rastgele seçmeye karar verene ve şanslı olmanızı ummanızı sağlayana kadar. Oyundaki pazarlama da inanılmaz derecede kurnaz. Para harcama fırsatını (örneğin kumbara ve satış biletleri) "kazanmış" gibi hissetmenizi sağlamak için tasarlanmış mekaniklerin miktarı, oyunun gerçek amacının ne olduğu konusunda beni inanılmaz derecede netleştiriyor. Sonuç olarak, oyun "yeterince eğlenceli" olacak şekilde tasarlandı, ancak ücretsiz mekanik tatmin edici o kadar eğlenceli değil.
Süper oyun özellikleri daha çok olsa süper olur__👍👍👍
Granny: Chapter Two Аркады jrn
Bu oyunu GERÇEKTEN severdim, ama şimdi o kadar değil.😒 "Astral League"i (insanlar hile yapıyor) sevmiyorum. "Mumu yak" yarışmaları (ne kadar paketlenmiş olursa olsun - şu anda Troll versiyonu) ' eğlenceli çünkü kullanıcı 5 kez kazanıp sadece bir kez kaçırdığında, baştan başlamak ZORUNDADIR! "Royal Pass" düzgün ÇALIŞMAZ; tüm galibiyetler için kredi alamazsınız! Ayrıca, 3 seviyeyi geçersem daha iyi bir ÜCRETSİZ ödül almalıyım!
Bubble Witch 3 Saga Jumboq bsi
çocuklarım eğleniyorlar
İlk başta bu oyunu sevdim, ama sürekli çöküyor ve çok zorlaştı. Şimdi bunun çok açık bir nakit kapma olduğunu anlıyorum! Para harcamanızı sağlamak için tasarlandı! Ayrıca, 20 lider tablosunu suratınıza itmek yerine, hangi özel etkinliklerden ayrılabileceğinizi seçebilseydiniz iyi olurdu. Grafikler güzel ama müzik rahatsız ediyor. Sadece tekrarlayan ve oldukça korkunç olan aynı 3-5 parçaya sahipler. Bu oyunu severdim, ama 4-6 dünyalarından sonra çok sevilmeyen oldu. Bu oyunu seviyorum ama diğer King oyunlarında gördüğüm tek can sıkıcı şey, ilk kez bir seviye oynadıktan sonra ve alamamanız. üç yıldız bir sonraki seviyeye geçmeniz, vazgeçmeniz ve ardından bir önceki seviyeye geri dönmeniz gerekiyor. 2. veya 3. denemeden sonraya kadar "tekrar dene" düğmesi almazsınız. Çoğu kişinin 2 veya 3 yıldız denediğini ve ilk denemeden sonra "yeniden deneme" seçeneğinin olmamasının gerçek bir acı olduğunu düşünürdüm!
kuzal oyun buda
Oynarken sönmeye devam ediyor
Ben mutlu olabilirim bir oyun ama sanırım bu evi 6 saat 9 saatsek beklemedeyken iki farklı iyi yeri dizayn edebilir. Gereğinin arz ederim 🙏🏻
Oyunun yaramazlık yapmasından ve kapanmasından memnun değilim Her zaman eğlenceli hale geldiğinde
İnternete bağlanmayacak. Ben ve tanıdığım başka bir oyuncu için.
Kusura bakmayın ama King'in Paradise Bay oyuncularının oyunu bıraktıklarında buna geçmelerini tavsiye ettiğine inanamıyorum. Lütfen Paradise Bay'i geri getirin. Çeşitli oluşumlarda baloncukları defalarca patlatmak, kendi adanızı inşa etmek ve dekore etmek, diğer oyuncularla seyahat etmek ve ticaret yapmakla uzaktan yakından karşılaştırılamaz. "İnşa/çiftlik/seyahat" türünde başka hiçbir oyun yaklaşamaz. Ve evet, konserve edildikten iki yıl sonra hala PB hakkında sızlanacak kadar küçüküm. Balon cadı asla PB'ye yetişemezdi.
Oyunu androidime bile yüklemiyor. Onu bekleyecek değilim.
Bu pandemi sırasında izin günlerimde ve çalıştığım günlerde izin günlerimde evde kalmama yardımcı olması için bu oyunu seviyorum. O kadar favori bir oyun ki Stella benim favori animasyon karakterim. Çok sevdiğim karakter, o benim duvar kağıdım
Oyun fena değil ama niyeti beklemesini cok uzatmayi oynamayip kaldirsinlar diyemi oynamamızı istiyosaniz beklemesini 5 dakikaya dusurun ki oyunuzu surekli oynayalim bosuna beklemeyelim